Tag Archives: modifikim fotosh

Një nga faqet më të mira për të modifikuar/krijuar foto online.

Ajo quhet Pixlr Editor dhe mund ta gjeni në këtë link: www.pixlr.com/editor

U etiketua , , , , ,
Ndiqe

Merreni çdo postim të ri drejt e te email-et tuaja.

Bashkojuni 43 ndjekësve të tjerë

%d bloggers like this: