Arkiva Mujore: Prill 2010

Kjo foto fantastike ka kushtuar me pak se 750$ per tu realizuar

Robert Harrison arriti kete rezultat duke lidhur kameren e tij ne nje balone me helium. Aparati fotografik bente foto automatikisht cdo 5 minuta. Pasi arrin deri ne 22 milje lartesi, balona fillon te bjere poshte me parashute. Aparati kthehet ne toke dhe lokalizohet fale teknologjise GPS. Kostoja per te nxjerre kete foto nuk i kalon 750$.

U etiketua

No One Knows About Persian Cats (Trailer)

Këtë e pëlqejnë %d blogues: