Arkiva Mujore: Tetor 2010

Foto apo Pikturë?

Një nga faqet më të mira për të modifikuar/krijuar foto online.

Ajo quhet Pixlr Editor dhe mund ta gjeni në këtë link: www.pixlr.com/editor

U etiketua , , , , ,

Të drejtat e burrave.

A ka jetë pas vdekjes?

Behet publik “source code” i Vista-s

A duhet te bleni nje kindle 3?

Po.

lexoj.com

Projekti “Let’s Colour”

LAJMI I FUNDIT: Popeyes i mbarohen pulat.

Këtë e pëlqejnë %d blogues: