Arkiva Mujore: Dhjetor 2011

A human being should be able to change a diaper, plan an invasion, butcher a hog, conn a ship, design a building, write a sonnet, balance accounts, build a wall, set a bone, comfort the dying, take orders, give orders, cooperate, act alone, solve equations, analyze a new problem, pitch manure, program a computer, cook a tasty meal, fight efficiently, die gallantly. Specialization is for insects.
-Robert A. Heinlein

Jam specializuar në …

Femijet jane e ardhmja. (Enver Hoxha)

This is a pipe. (Banksy)

Ne rast se, larg-qofte, nuk e kuptoni, klikoni ketu.

U etiketua

Dhurata e Banksy-t per Krishtlindje.

Nje veper e Banksy-t, e cila paraqet skulpturen e nje kardinali me fytyre te “pikseluar”, eshte shfaqur ne nje galeri arti ne Liverpool.

Vepra synon te denoncoje sjelljen abuzive ndaj femijeve te disa prifterinjve Katolike. Ne nje deklarate, Banksy tha: “Asnjehere nuk jam i sigurt nese dikush duhet te vendoset mbi piedestal apo te shtypet nen te. “

Dolphin Browser HD, browser mjaft i lehte dhe intuitiv. (Android dhe iOS)

U etiketua , ,

Eja në Prishtinë Ad

God’s most feared opponent, world’s finest orator, has died.

U etiketua

Punk’s Not Dead, fitues i Tirana Film Festival

Tirana, qyteti i luleve.

Tirana, qyteti i luleve., originally uploaded by Edi Piqoni.

Schemer, sherbimi me i ri nga Google.

Këtë e pëlqejnë %d blogues: