Arkiva Mujore: Qershor 2012

Sublime Text 2: Text Editor-i i bukur, i shpejtë, produktiv, i thjeshtë e i lehtë.

Sublime Text 2 eshte nje tekst editor i perkryer, vecanerisht per programuesit (desktop apo web). Mesoni se c’eshte ne gjendje te beje ky text editor duke shkuar te faqja zyrtare http://www.sublimetext.com/

Si te automatizojme gjithcka duke perdorur Sikuli.

Sikuli, nje projekt i MIT, mundeson automatizimin e veprimeve (ndoshta rutine) qe iu duhet te kryeni para kompjuterit. Me fjale te tjera, Sikuli ju mundeson krijimin e njefare Macro-je per kompjuterin tuaj. Me te mund te kontrollosh faqe interneti apo aplikacione (windows/linux/mac). Per me teper, eshte falas. Vizitoni faqen zyrtare info me te detajuara: www.sikuli.org

Arsyeja pse nuk do blejme kurre Ralicolor.

Keni nje kompani apo produkt dhe doni te tregoni qe nuk keni asnje kokerr leku per ti bere marketing te hajrit? Merrni shembullin e mesiperm, apo te kompanive te tjera si Kappa Oil, Universiteti Vitrinat etj etj. Me vjen keq, por marketing-u i tipit “Blini tek ne, sepse ne jemi funderrina” nuk me ngjit.

Këtë e pëlqejnë %d blogues: