Arkiva Mujore: Gusht 2012

Dy (super) vende ku mund te ndiqni kurse online (falas) (anglisht).

Qe ti biem shkurt, ne rast se s’i dini,  hidhini nje sy http://www.udacity.com dhe http://www.coursera.org. 

 

 

 

Na falni nese titulli i postit iu kujtoi gjuhen e programimit LISP.

OpenShift, Nderto aplikacione ne cloud.

OpenShift eshte nje platforme e cila mundeson ndertimin e aplikacioneve ne cloud. Pak a shume si Google App Engine, por me më shume fleksibilitet. OpenShift suporton mjaft gjuhe programimi dhe web framework-e. Per te mos humbur me kohe me shpjegime qe faqja zyrtare i shpjegon me se miri, klikoni te logoja per te shkuar te faqja zyrtare.

Këtë e pëlqejnë %d blogues: