Arkiva Mujore: Dhjetor 2012

Arkitekturat e Aplikacioneve Open Source.

Arkitektet studiojne projekte te tjera (te suksesshme) ne menyre qe te perfeksionojne aftesite e tyre dhe te mesojne nga me te vjetrit. Zhvilluesit e aplikacioneve kompjuterike duhet te bejne te njejten gje. Per me teper kliko ketu.

U etiketua ,

NetworKing, loja online e NASA-s.

NetworKing eshte nje loje online (edhe offline)  ku te jep mundesi te ndertosh dhe azhornosh rrjetet e komunikimit te NASA-s per realizimin e misioneve shkencore.

Per me teper, faqja zyrtare. 

f.lux ngrohteson ngjyrat e monitorit sipas ores duke lehtesuar keshtu leximin ne kompjuter.

f.lux

f.lux eshte nje aplikacion qe pershtat ngjyrat e monitorit sipas drites. Pasi perendimit te djellit, f.lux ngrohteson automatikisht ngjyrat e monitorit dhe lehteson leximin ne ekran. Per ta shkarkuar ose me teper info, faqja zyrtare. 

Këtë e pëlqejnë %d blogues: