Arkiva Mujore: Shkurt 2013

Cloud9 IDE, nderto aplikacione ne cloud.

Cloud9 eshte nje sherbim qe mundeson programuesit te ndertojne aplikacionet e tyre online. Eshte si Google Docs, por per programuesit.

Suporton shumicen e gjuheve te programimit (si PHP, Python, Ruby, HTML5 etj etj etj) dhe ka mjaft features qe lehtesojne punen e programuesve si Code Completion, Command Line, Git Support nder te tjera (per te pare listen e plote te features-ve kliko ketu).

Cloud9 ka plane me pagese dhe falas

Asterank, databaze online per asteroidet.

Asterank eshte nje sherbim online qe ka ne databazen e saj rreth 600 000 asteroide. Nder te tjera, ka dhe nje opsion 3D nga ku mund te shikosh orbitat e planeteve dhe asteroideve.

Këtë e pëlqejnë %d blogues: