Arkiva Mujore: Gusht 2014

Harte e lekundjeve sizmiologjike te Republikes se Shqiperise per periudhen 1967-2014. (heatmap)

Aty ku eshte e kuqe shpeshtia dhe intesiteti i lekundjeve ka qene me e larte.

Periudha e te dhenave :1967-2014

Burimi i te dhenave: USGS (U.S. Geological survey)

Grafiku: lexoj.com

zona sizmike

U etiketua , , ,
Këtë e pëlqejnë %d blogues: