Arkiva Mujore: Shtator 2014

Blinkist, nje sherbim i shkelqyer per te lexuar libra te permbledhur ne 15 minuta.

Blinkist eshte nje sherbim i cili ka te listuar libra te perzgjedhur nga fusha te ndryshme ne forme te permbledhur qe mund te lexohen per rreth 15 minuta. Blinkist, ka gjithashtu dhe aplikacion per iOS dhe Android.

Per me teper: Blinkist

Video:

Këtë e pëlqejnë %d blogues: