Arkiva Mujore: Tetor 2014

AutoAuto Albania: Aplikacion android qe kontrollon gjobat falas.

AutoAutoAutoAuto Albania eshte nje aplikacion per Android OS qe lehteson kontrollimin e  gjobave dhe kundravajtjeve rrugore.

Lehtesimi kryesor i ketij aplikacioni qendron ne faktin qe te dhenat identifikuese te mjetit (targa dhe shasia) shkruhen vetem njehere dhe keshtu perdoruesit mund te kontrollojne per gjoba vetem me nje shtypje te shpejte butoni, ne cdo moment dhe kudo.

Instaloni aplikacionin nepermjet Google Play duke klikuar ketu.

fature

Këtë e pëlqejnë %d blogues: