Arkiva Kategorish: Fotografi

Ekspozita “Capture Albania” ne Tirana Ekspres (13-27 Prill) dhe Fotot Fituese.

Eshte çelur ekspozita “Capture Albania” ne Tirana Ekspress (te St. i Trenit, ne fund te rruges Karl Gega) organizuar nga British Council.  Tre fotot fituese u perzgjohen nga vete Martin Parr. Me poshte mund te shikoni fotot fituese:

Cmimi i I – Edmond Prifti

Cmimi II – Sandër Maurano

Cmimi III – Edi Piqoni

Ekspozita do te jete e hapur deri ne daten 27 Prill.

U etiketua , , ,

Pershendetje nga Parlamenti Polak

Femijet jane e ardhmja. (Enver Hoxha)

Tirana, qyteti i luleve.

Tirana, qyteti i luleve., originally uploaded by Edi Piqoni.

Syri i trete

U etiketua ,

Happy Easter Adolph

WARNING

Banksy

Këtë e pëlqejnë %d blogues: