Arkiva Kategorish: Kompani

Oracle blen Sun Microsystems

Oracle ble Sun Microsystems për 5.6 bilion dollarë. Parashikohet që kostot e klientit të ulen, dhe performanca e shërbimeve të rritet.

Burimi: http://www.physorg.com/news159433563.html

U etiketua , , ,
Këtë e pëlqejnë %d blogues: