Arkiva Kategorish: Libra

Blinkist, nje sherbim i shkelqyer per te lexuar libra te permbledhur ne 15 minuta.

Blinkist eshte nje sherbim i cili ka te listuar libra te perzgjedhur nga fusha te ndryshme ne forme te permbledhur qe mund te lexohen per rreth 15 minuta. Blinkist, ka gjithashtu dhe aplikacion per iOS dhe Android.

Per me teper: Blinkist

Video:

f(mind)

[It is possible that] the human mind (in the realm of pure mathematics) is equivalent to a finite machine that, however, is unable to understand completely its own functioning.

(Gödel 1995, pp. 309)

If intrigued, click to download:

 

Still thirsty?

There’s an MIT OpenCourseWare for Gödel, Escher, Bach.

Tregime te Moçme Shqiptare {Mitrush Kuteli} [vizatime nga Gazmend Leka]

Kliko ne cilindo imazh per te filluar leximin. Burimi: MNVR.Hacker Shelf: 320 (e ne rritje) libra elektronike falas.

Faqe me libra elektronike, kryesisht me karakter teknologjik. Momentalisht ndodhen 320 por shtohen cdo dite.

Per me teper Kliko Ketu.

Arkitekturat e Aplikacioneve Open Source.

Arkitektet studiojne projekte te tjera (te suksesshme) ne menyre qe te perfeksionojne aftesite e tyre dhe te mesojne nga me te vjetrit. Zhvilluesit e aplikacioneve kompjuterike duhet te bejne te njejten gje. Per me teper kliko ketu.

U etiketua ,

The Black Swan: The Impact of the Highly Improbable (Anglisht)

Kliko imaxhin per shkarkim

“Invent with Python”: e-book mbi programimin e videolojrave ne Python (anglisht).

Te gjithe entuziastet e programimit, vecanerisht ata te interesuar pas videolojrave, jane te ftuar ti hedhin nje sy faqes se mesiperme. Nuk nevojitet eksperience ne programim qe te ndiqni kapitujt; cdo gje fillon nga 0. Programim te mbare!

U etiketua , ,

Shkarko Libër: Lost Causes in and beyond Physics

U etiketua

Philosophy of Music

U etiketua ,

Shkarko Liber: The Philosophy of Film Noir

U etiketua ,
Këtë e pëlqejnë %d blogues: