Arkiva Etiketash: dropbox

Dropbox ruan fajlat tuaj online.

Dropbox eshte nje sherbim online/desktop aplikacion qe mundeson ruajtjen e fajlave tuaj online. Hapat e perdorimit jane:

1. Shko tek www.getdropbox.com dhe shkarko (me pas instalo) Dropbox.

2. Nje folder i quajtur “My Dropbox” do te krijohet (ne lokacionin qe deshironi).

3. Ruajini fajlat ne kete folder, dhe ata do te jene te aksesueshem online duke u loguar ne llogarine tuaj ne http://www.getdropbox.com (llogaria krijohet gjate instalimit te aplikacionit).

Hapesira per perdoruesit qe perdorin versionin falas eshte 2 GB.

U etiketua ,
Këtë e pëlqejnë %d blogues: