Arkiva Etiketash: excel

ChartTool, Nje gjenerues grafikash online.

Chart-et (Grafikat me te dhena) jane nje menyre e shkelqyer per te organizuar dhe treguar te dhenat. Chartet mund te krijohen me ane te softwareve si Microsoft Excel apo dhe OpenOffice. Gjithsesi ka njerez qe duan zgjidhje me te lehta e me te thjeshta.
Per keta sherben ChartTool, nje vegel online qe ben te mundur kthimin e te dhenave tuaja, ne grafike te shumellojshem. Charti pasi ndertohet mund te dergohet shume lehte me email kolegeve tuaj.

Per te shkuar tek faqja shkoni tek: www.onlinecharttool.com

U etiketua , ,
Këtë e pëlqejnë %d blogues: