Arkiva Etiketash: falas

Menyra me e lehte per te ndertuar nje faqe interneti. (Falas dhe pa reklama)

Weebly mundeson ndertimin e faqeve te internetit ne menyren me te thjeshte te mundur. Shikoni videon per me teper:

U etiketua , , , , , ,

LinuxAppFinder, gjen alternativat open-source të programeve tuaj në Windows.

LinuxAppFinder është një faqe interesante për ata që janë në kërkim të vazhdueshëm të software-ve për platformën linux. Kjo faqe është dizejnuar veçanërisht për ata përdorues dhe njohës të mirë të programeve të Windows (apo dhe Mac OS X), duke shfaqur alternativat e programeve të Windows-it për platformën linux. Gjithashtu, përdoruesi mund të zbulojë software duke naviguar nëpër kategoritë e ndryshme si lojra, vegla, internet etj etj.

Faqja Kryesore e LinuxAppFinder: www.linuxappfinder.com

Faqja për të gjetur alternativat e programeve për linux (shiko foton më poshtë): http://linuxappfinder.com/alternatives

U etiketua , , , , , , ,

RapidStack, Nqs download-oni atehere do ta dashuroni :)

RapidStack eshte nje motorr kerkimi qe kerkon per linke downloadimi te fajleve te upload-uar ne Rapidshare. Mjafton te fusni fjalet kyce dhe rezultatet do dalin menjehere. Mund te kerkoni cdo gje, muzike, software, filma, libra dhe cdo gje tjeter qe mund te jete upload-uar ne gjigandin RapidShare. RapidStack Rocksssss.

Per te shkuar tek Rapidstack: http://rapidstack.com/ Vini re: Momentalisht n.q.s vendosni www para rapidstack faqja nuk do te hapet. Duhet te perdorni thjesht rapidstack.com

U etiketua , , , , , ,

ManicTime ju ndihmon te kuptoni se si e harxhoni kohen.

ManicTime eshte nje software qe gjurmon veprimet e tua ne kompjuter dhe ne fund te dites ju tregon nje raport mbi ate cfare keni bere. Ju mund te shikoni sa ore keni qene aktive, sa ore keni qendruar larg kompjuterit, si dhe cilet programe keni perdorur gjate nje afati kohor qofte ky ditor, mujor apo vitor.

Manic time mund te shkarkohet falas nga faqja e tyre zyrtare: http://www.manictime.com/

U etiketua , ,

Mp3Search, gjej shpejt dhe shkarko mp3-shat e preferuar.

Mp3Search, eshte nje faqe e shpejte qe te lejon te kerkosh kenget e tua te preferuara dhe te lejon ti degjosh/shkarkosh ato (nepermjet esnips.com). Qe te perdorni Mp3Search nuk eshte e nevojshme qe te jeni te rejistruar.

Per te shkuar tek faqja: http://mp3search.doremixy.com/

U etiketua , , , ,

Free Audio Editor

Nje vegel falas per editimin e fajlave muzikore. Aplikacioni suporton formatet audio te zakonshme si MP3 WMA WAV dhe OGG.

Ne program ka dhe opsione te tjera si CD ripping/burning, regjistrime zeri, kthim automatikisht nga tekst ne ze etj.

Linku per te shkuar ne faqen zyrtare te programit:
http://www.free-audio-editor.com/index.htm

U etiketua , , ,
Këtë e pëlqejnë %d blogues: