Arkiva Etiketash: faqe

Menyra me e lehte per te ndertuar nje faqe interneti. (Falas dhe pa reklama)

Weebly mundeson ndertimin e faqeve te internetit ne menyren me te thjeshte te mundur. Shikoni videon per me teper:

U etiketua , , , , , ,

eHow, Faqe interesante (dhe e nevojshme) edukimi.

eHow eshte nje faqe interesante me artikuj te fushave te ndryshme. Qellimi i faqes eshte ti pergjigjet cdo pyetjeje qe fillon me “Si”. Si te gatuaj nje omelete? Si te programoj ne Object Oriented Programming?  Pergjigjet do ti gjeni tek www.ehow.com

U etiketua ,

BackupURL, kopjon faqet online.

BackupURL ben te mundur ruajtjen e faqeve te tjera ne serverin e saj. Pra, pasi perdoruesi te kete bere backup nje faqe te caktur, mund ta aksesoje ate me vone ashtu sic ishte ne momentin kur e beri back-upin. 

BackupURL mund te perdoret nga studente, profesore, ekonomiste etj, ne menyre qe te tregojne se si (pergjithesisht nje media, psh cfare artikujsh ka pasur faqja e Top Channel diten e zgjedhjeve) ka qene nje faqe interneti ne nje date te caktuar.

U etiketua , , ,
Këtë e pëlqejnë %d blogues: