Arkiva Etiketash: fedora

LinuxAppFinder, gjen alternativat open-source të programeve tuaj në Windows.

LinuxAppFinder është një faqe interesante për ata që janë në kërkim të vazhdueshëm të software-ve për platformën linux. Kjo faqe është dizejnuar veçanërisht për ata përdorues dhe njohës të mirë të programeve të Windows (apo dhe Mac OS X), duke shfaqur alternativat e programeve të Windows-it për platformën linux. Gjithashtu, përdoruesi mund të zbulojë software duke naviguar nëpër kategoritë e ndryshme si lojra, vegla, internet etj etj.

Faqja Kryesore e LinuxAppFinder: www.linuxappfinder.com

Faqja për të gjetur alternativat e programeve për linux (shiko foton më poshtë): http://linuxappfinder.com/alternatives

U etiketua , , , , , , ,
Këtë e pëlqejnë %d blogues: