Arkiva Etiketash: produktiv

GoalsOnTrack, vendos synimet dhe fillo punen.

Ekziston nje sherbim online qe rrit produktivitetin tuaj. Tek GoalsOnTrack, perdoruesi (me regjistrim ne faqe) vendos synimet dhe qellimet e tij, qofshin keto afatshkurtra ose afatgjata, dhe me pas te lexon raporte statistikore mbi ecurine e synimeve te tij.

Faqja eshte e keshillueshme per studentet dhe per personat e mbingarkuar me projekte.

Per te shkuar tek GoalsOnTrack: http://www.goalsontrack.com/

U etiketua , , ,
Këtë e pëlqejnë %d blogues: