Arkiva Etiketash: rimoj

WriteExpress, nje sherbim online per te gjetur rimat e fjaleve (ne anglisht)

WriteExpress eshte nje fjalor online qe mund t’iu sherbeje poeteve apo reperave per te gjetur rimen e rradhes. Eshte shume e thjeshte, mjafton te fusni fjalen dhe te zgjidhni opsionin se cfare lloj rime deshironi (fundore, dy rrokjet e fundit etj.)

Per te shkuar tek fjalori: http://www.writeexpress.com/online2.html

U etiketua , , , ,
Këtë e pëlqejnë %d blogues: