Arkiva Kategorie: Libra

Tregime te Moçme Shqiptare {Mitrush Kuteli} [vizatime nga Gazmend Leka]

Kliko ne cilindo imazh per te filluar leximin. Burimi: MNVR.Hacker Shelf: 320 (e ne rritje) libra elektronike falas.

Faqe me libra elektronike, kryesisht me karakter teknologjik. Momentalisht ndodhen 320 por shtohen cdo dite.

Per me teper Kliko Ketu.

Arkitekturat e Aplikacioneve Open Source.

Arkitektet studiojne projekte te tjera (te suksesshme) ne menyre qe te perfeksionojne aftesite e tyre dhe te mesojne nga me te vjetrit. Zhvilluesit e aplikacioneve kompjuterike duhet te bejne te njejten gje. Per me teper kliko ketu.

U etiketua ,

“Invent with Python”: e-book mbi programimin e videolojrave ne Python (anglisht).

Te gjithe entuziastet e programimit, vecanerisht ata te interesuar pas videolojrave, jane te ftuar ti hedhin nje sy faqes se mesiperme. Nuk nevojitet eksperience ne programim qe te ndiqni kapitujt; cdo gje fillon nga 0. Programim te mbare!

U etiketua , ,

Shkarko Libër: Lost Causes in and beyond Physics

U etiketua

Philosophy of Music

U etiketua ,

Shkarko Liber: The Philosophy of Film Noir

U etiketua ,

A duhet te bleni nje kindle 3?

Po.

lexoj.com

Ndiqe

Merreni çdo postim të ri drejt e te email-et tuaja.

Bashkojuni 32 ndjekësve të tjerë

%d bloggers like this: